Gyakori kérdések

Mi az a Visit Klub?
Egy kifejezetten állatorvosokat, pszichológusokat, egészségügyi-, egészségmegőrzés területén dolgozó- és szépségipari szakembereket összefogó szakmai közösség, amelynek tagjai felé a Klub szakmai lehetőségeket ismertethet, és kedvezményes szolgáltatásokat kínál.
Kihez fordulhatok a kérdéseimmel?
A Visit Klub saját ügyfélszolgálattal rendelkezik, ahol kollégáink személyesen segítenek az érdeklődőknek, és minden ügy elintézhető otthonról vagy akár a rendelőből is. (Szerződéssel kapcsolatos ügyintézés, pl. szerződéskötés, szerződést érintő módosítások, szolgáltatásokkal és számlákkal kapcsolatos információk, készülék és eszköz vásárlás, szolgáltatások megrendelése, stb).
Mit kell tennem, ha be szeretnék lépni?

A weboldalon érdemes kitölteni az Érdeklődöm, visszahívást kérek! űrlapot. Ezt követően kollégáink megkeresnek a szerződéskötés ügyében. De jelentkezhetsz ügyfélszolgálati telefonszámunkon is, ha az úgy kényelmesebb: +36 30 599 1285

Ki lehet tag?
Minden állategészségügyben-, pszichológiai területen-, egészségügyben-, egészségmegőrzés területén- és szépségiparban dolgozó szakember és szervezet jogosult a belépésre.
Milyen eszközöket és készülékeket vásárolhatok kedvezményesen?

A kedvezményes készülékek árlistája gyakran változik, az aktuális árakat és kedvezményeket tekintsd meg a letölthető dokumentumainknál, vagy érdeklődj  ügyfélszolgálatunkon!

Milyen feltételekkel vehető igénybe a Tagoknak járó mobiltelefon tarifacsomag?
Minden Tag igénybe veheti a szolgáltatást, és behozhat meglévő hívószámokat, vagy újakat is vásárolhat. A Visit Klub-os előfizetések kapcsán minden ügyintézésre csak a Visit Klub saját ügyfélszolgálatán van lehetőség.

Bejelentkezés

Regisztrált tagjaink alább tudnak bejelentkezni:

 

 

Ügyfélszolgálat

VIP ügyfélszolgálat

SZEMÉLYES KISZOLGÁLÁS SORBANÁLLÁS NÉLKÜL

Havi Számláló

lebeszélt perc

perc ingyenes beszélgetés

MB elhasznált adatmennyiség